Συνεργασία Akrogiali Hotel και Tuk Τuk Hellas για πράσινη μετακίνηση στην Τήνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεργασία Akrogiali Hotel και Tuk Τuk Hellas για πράσινη μετακίνηση στην Τήνο
Το Akrogiali Hotel επεκτείνει τις υπηρεσίες του σε συνεργασία με την Tuk Tuk Hellas

Συνεργασία με την Tuk Tuk Hellas σύναψε το Akrogiali Hotel με στόχο την πράσινη μετακίνηση των επισκεπτών του.

Ειδικότερα, το ξενοδοχείο Ακρογιάλι, στην Τήνο, προχώρησε στην επέκταση των υπηρεσιών του βάζοντας στις υπηρεσίες του το e-Tuk LIMO GT.

Πρόκειται για ένα αθόρυβο ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να μεταφέρει άνετα και ευχάριστα 4+1 άτομα και το οποίο διακρίνεται για την διασκεδαστική του μετακίνηση, χάρη στην περιμετρική ορατότητα.

Το ξενοδοχείο Ακρογιάλι βρίσκεται στην πανέμορφη Τήνο, δίπλα στην παραλία του Αγίου Σώστη. Η τοποθεσία του, είναι ιδανική για κοντινές εξορμήσεις σε κοντινή απόσταση όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο της Τήνου - 5,4 χλμ., το Μνημείο της Έλλης - 5,6 χλμ., η Παναγία της Τήνου - 5,6 χλμ., η Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου - 7,3 χλμ, ο Ναός του Ποσειδώνα - 8,7 χλμ., το Μουσείο Κώστα Τσόκλη - 10,6 χλμ., η Μονή-Σχολή Ουρσουλινών - 11,8 χλμ., η Παραλία Κολυμπήθρα - 18,4 χλμ. και άλλες μαγευτικές τοποθεσίες.

Όσο για την Tuk Tuk Hellas, να σημειωθεί ότι αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα και αντιπρόσωπο των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Τα δύο είδη e-Tuks, το επιβατηγό LIMO GT και το business/marketer φορτηγάκι VENDO GT, είναι τα οχήματα του μέλλοντος δεδομένου ότι είναι ηλεκτρικά, αθόρυβα και δεν εκπέμπουν ρύπους προς το περιβάλλον.

Το LIMO GT αποτελεί τον πιο πρωτοποριακό, διασκεδαστικό και οικολογικό τρόπο για να περιηγηθεί στην πόλη με το e-Tuk Tour, το νέο Fun trend της πόλης! To VENDO GT είναι το πιο οικολογικό όχημα για τη μεταφορά, διανομή, καθώς και διαφήμισης προϊόντων.

Ο χρόνος απόσβεσης καθώς και το μηδενικό κόστος συντήρησης καθιστούν την απόκτηση ενός e-Τuk την απόλυτη επιχειρηματική κίνηση με κατάληξη την απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider