5 πολύ καλοί λόγοι για να βρεθείς στην έκθεση ΧΕΝΙΑ αν ενδιαφέρεσαι για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
5 πολύ καλοί λόγοι για να βρεθείς στην έκθεση ΧΕΝΙΑ αν ενδιαφέρεσαι για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος
H K- Business ομάδα του Κωτσόβολου προσθέτει συνεχώς νέες τεχνολογίες και τομείς που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ξενοδοχείου.

Τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός στην Ελλάδα βρίσκεται στα καλύτερα του. Εκατομμύρια άνθρωποι συρρέουν στη χώρα μας από κάθε γωνιά της γης με στόχο να απολαύσουν τις ομορφιές της. Τόσο τις ορεινές το χειμώνα όσο και τις παραθαλάσσιες το καλοκαίρι.

Αυτό έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα. Συνεχώς δημιουργούνται σ’ όλη την επικράτεια νέα ξενοδοχεία ή αναβαθμίζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους τα ήδη υπάρχοντα.

''''

Καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση των υπηρεσιών των ξενοδοχείων παίζει η K- Business ομάδα της Κωτσόβολος, η οποία στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019 που θα γίνει από τις 23 ως τις 25 Νοέμβρη στο Metropolitan Expo, θα παρουσιάσει το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος προσθέτοντας νέες τεχνολογίες και τομείς που καλύπτουν τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου και κατά συνέπεια και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Το συγκεκριμένο concept παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση HORECA 2018 με το Δωμάτιο του Μέλλοντος όπου ο επισκέπτης μπορούσε να ελέγξει όλες τις λειτουργίες του δωματίου από το κινητό του, τη συσκευή τηλεφώνου δίπλα από το κρεββάτι ή ακόμα και από την Hotel τηλεόραση του.

Όσοι βρεθούν στην έκθεση XENIA 2019 θα μάθουν τις νέες τάσεις που θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Νέες τάσεις που αποτελούν μερικούς πολύ καλούς λόγους για να βρεθεί στην συγκεκριμένη έκθεση όποιος ενδιαφέρεται για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος.

Νέες τάσεις όπως οι παρακάτω:

> Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής σήμανσης για την προώθηση προϊόντων ή για κοινόχρηστους χώρους ενός ξενοδοχείου. Ένα νέο trend είναι η χρήση οθονών ψηφιακής σήμανσης Digital Signage για έναν νέο τρόπο προώθησης και διαδραστικής παρουσίασης προϊόντων, υπηρεσιών και πληροφοριών που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο αλλά και τα ξενοδοχειακά καταλύματα.

> Ολοκληρωμένες λύσεις φροντίδας ξενοδοχειακού ιματισμού. Από τις πρώτες προτεραιότητες των επισκεπτών αποτελεί η εμπειρία του ύπνου. Για το λόγο αυτό, η φροντίδα του ξενοδοχειακού ιματισμού πρέπει να είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών.

''''

> Το γυμναστήριο του μέλλοντος όπου οι επισκέπτες μπορούν ψυχαγωγηθούν σε ένα επαγγελματικό, υψηλών προδιαγραφών πολυόργανο στις μικρότερες δυνατές διαστάσεις αλλά με ποικιλία επιλογών και ρυθμίσεων για όλες τις προτιμήσεις.

''''

> Τεχνολογία φωνητικών εντολών για ξενοδοχεία όπου ο επισκέπτης μπορεί μέσα από έξυπνα ηχεία ή smart displays να λειτουργεί όλες τις συσκευές του δωματίου που συνδέονται με Wi-Fi. Συσκευές όπως οι smart τηλεόραση, τα φωτιστικά, κλιματιστικό ή ακόμα και τις κουρτίνες.

Ο σημαντικότερος λόγος, όμως, για να βρεθεί κάποιος στην συγκεκριμένη έκθεση είναι η συνειδητοποίηση πως η Κωτσόβολος κάνει την τεχνολογία ένα πολύ καλό εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων ώστε να προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες διαμονής σε κάθε πελάτη.

Οι προτάσεις της K-Business ομάδας της Κωτσόβολος είναι δοκιμασμένες. Δεν είναι τυχαίο ότι τις έχουν εμπιστευτεί πάνω από 250.000 ξενοδοχειακοί όμιλοι όπως οι ikos Resorts, Lindos Grand Resort & Spa, Oniro Hotels, Summer Senses Luxury Resort, S Resorts by Sapounakis Group, Potidea Palace, Ibis Styles Athens Routes, Elysian Luxury Hotel & Spa, Akti Imperial Hotel & Spa και το The Crete Golf Club.

Η Κωτσόβολος, όμως, δεν σταματά στο να παρέχει μόνο τη γνώση στους ενδιαφερόμενους, αφού διευκολύνει και στη χρηματοδότηση χάρη στο πλάνο δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

''''

Η Κωτσόβολος έχει φέρει στο παρόν και συγκεκριμένα στην έκθεση XENIA 2019 το Ξενοδοχείο του Μέλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, η οποία διαθέτει τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και με το b2b.kotsovolos.gr, το οποίο παρέχει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider