Citroen Reverse Sales: Καλή χρονιά με αντιστροφή ρόλων!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Citroen Reverse Sales: Καλή χρονιά με αντιστροφή ρόλων!
Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, η Citroen αλλάζει ξανά ρόλους με τους υποψήφιους αγοραστές ενός νέου μοντέλου της.

Τα μοντέλα της Citroen φημίζονται για την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, την κορυφαία άνεση που προσφέρουν, καθώς και τους βραβευμένους κινητήρες που εφοδιάζονται, οι οποίοι συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές Euro 6.2. Αν όλα τα παραπάνω συνδυαστούν με τους διαθέσιμους συνδυασμούς εξατομίκευσης, τότε έχουμε ένα πλήρες πακέτο, το οποίο καλύπτει όλες τις ανάγκες του κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Παράλληλα, έχοντας ήδη προσφέρει τους πιο ευρηματικούς αλλά και ανταγωνιστικούς όρους απόκτησης, η Citroen ανατρέπει για ακόμη μία φορά τα δεδομένα, με την ενέργεια «Citroen Reverse Sales». Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προωθητικής ενέργειας, η Citroen αλλάζει ξανά ρόλους με τους υποψήφιους αγοραστές και δίνει τη δυνατότητα να πουλήσουν εκείνοι το παλιό τους αυτοκίνητο και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα των μοντέλων της γαλλικής φίρμας, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, σε τιμή… Reverse Sales!

Η γκάμα της γαλλικής εταιρείας είναι άμεσα διαθέσιμη και συνοδεύεται από το μοναδικό πρόγραμμα Citroen Advanced Comfort που εγγυάται ένα απόλυτα άνετο οδηγικό περιβάλλον. Παράλληλα, η 5ετής εγγύηση της Citroen, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των υποψήφιων αγοραστών, όχι μόνο για το 2019, αλλά και για μελλοντική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen ΕΔΩ ή την σελίδα ΕΔΩ έως τις 31 Ιανουαρίου.

Citroen Reverse Sales

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider