Καμμένος: O Τσίπρας την Κυριακή θα προκηρύξει εκλογές για τον Ιούνιο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καμμένος: O Τσίπρας την Κυριακή θα προκηρύξει εκλογές για τον Ιούνιο
«O Αλέξης Τσίπρας αντιλαμβανόμενος τον εθνικό λόγο, δηλαδή την απειλή, το βράδυ της Κυριακής θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», ανέφερε ο κ. Καμμένος

«O Αλέξης Τσίπρας αντιλαμβανόμενος τον εθνικό λόγο, δηλαδή την απειλή, το βράδυ της Κυριακής θα προκηρύξει εκλογές είτε για τις 23, είτε για τις 30 Ιουνίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος» ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Alpha, ο Πάνος Καμμένος.

Επισήμανε ότι λόγος για υπερψήφιση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ότι «οι ΑΝΕΛ έχουν σταθερή στάση επιμένοντας στην Ευρώπη των εθνών-κρατών όπου οι σημαίες δεν θα υποσταλούν, οι θρησκείες δεν θα καταργηθούν και δεν θα αφήσουμε τη Γερμανία να είναι επικυρίαρχη». «Οι ΑΝΕΛ μείναμε πιστοί στη στενή συμμαχία με τις ΗΠΑ και στη συμμαχία που δημιουργήσαμε με πρόταση δική μας στη Μεσόγειο με Ισραήλ, Αίγυπτο και Ιορδανία χωρίς να χαλάσουμε τη σχέση μας με τη Ρωσία σε τριγωνικές σχέσεις με την Κύπρο» πρόσθεσε.

Είπε ότι οι ΑΝΕΛ θα απαντήσουν στις εταιρείες δημοσκοπήσεων το βράδυ της Κυριακής, ενώ έχουν και στοιχεία που θα πάνε στα χέρια της δικαιοσύνης και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με νηφαλιότητα και ανεπηρέαστοι από τα γκάλοπ, φανερά και μυστικά.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε πως θεωρεί θετική την προσφυγή στις κάλπες και για να βρεθεί η εθνική οδός που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα, ενώ πρόσθεσε ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι καλή και για τη ΝΔ που «αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μια θλιβερή εικόνα», εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και στην ΝΔ η οποία πρέπει να γυρίσει στην «κοινωνική ΝΔ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider