Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας για το debate (pics)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας για το debate (pics)
Με αφορμή το αδιέξοδο που προέκυψε χθες στη διακομματική επιτροπή και την ακύρωση του debate όλων των πολιτικών αρχηγών.

Μία πρόκληση απεύθυνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και τον κάλεσε να τηρήσει το λόγο του και να κάνουν debate μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για debate μεταξύ των δύο είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή και τώρα είναι η ώρα να το θυμηθεί, με αφορμή το αδιέξοδο που προέκυψε χθες στη διακομματική επιτροπή και την ακύρωση του debate όλων των πολιτικών αρχηγών.

Πλέον ο πρωθυπουργός καλεί τον κ. Μητσοτάκη να τηρήσει την προεκλογική του δέσμευση για τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο.

«Κύριε Μητσοτάκη, τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο debate της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, προσθέτει:

«Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider