ΣΥΡΙΖΑ: Σεπτέμβριο η εκλογή νέου προέδρου- Φάμελλος ο πρόεδρος της ΚΟ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Σεπτέμβριο η εκλογή νέου προέδρου- Φάμελλος ο πρόεδρος της ΚΟ
Η συνεδρίαση της ΚΕ θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου όπου και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο μετά τις 20:00 ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, στο πλαίσιο των κομματικών διεργασιών που δρομολογήθηκαν για την εκλογή νέας ηγεσίας.

Όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ο Σωκράτης Φάμελλος θα είναι ο νέος πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής θα προταθεί η Όλγα Γεροβασίλη. Διευθυντής της ΚΟ θα οριστεί ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Γραμματέας θα είναι ο Διονύσης Καλαματιανός.

Νίκος Παππάς, Θεοδώρα Τζάκρη και Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι οι νέοι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος, όπως αποφασίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία την Κυριακή το απόγευμα.

Η συγκεκριμένη ομάδα θα αναλάβει να οργανώσει τη γραμμή αντιπαράθεσης και αντιπολίτευσης με την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει και της συνεδρίασης που θα λάβει χώρα στη Βουλή, πριν την ψήφο εμπιστοσύνης στην Ολομέλεια.

Την Τετάρτη, 5 Ιουλίου, θα συνεδριάσει εκ νέου η Πολιτική Γραμματεία.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 15-16 Ιουλίου όπου και θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Το έκτακτο συνέδριο του κόμματος αυτός θα διεξαχθεί το Νοέμβριο.

Με πληροφορίες από skai.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider