Οικιστικές ευκαιρίες στην Αττική: Τρία ακίνητα που ψάχνουν νέο αγοραστή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οικιστικές ευκαιρίες στην Αττική: Τρία ακίνητα που ψάχνουν νέο αγοραστή
Με την αγορά ακινήτων να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξετάζουν λεπτομερώς τις οικιστικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής

Με την αγορά ακινήτων να παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο διάστημα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξετάζουν λεπτομερώς τις οικιστικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Βόρειος Τομέας Αθηνών, αλλά και η Ανατολική Αττική κερδίζουν έδαφος ως προς τις περιοχές προτίμησης των υποψήφιων αγοραστών, καθώς βρίσκονται σχετικά κοντά στο κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ έχουν αρκετό πράσινο και υποδειγματική ρυμοτομία.

Καλώς ή κακώς η αναζήτηση κατοικίας είναι ένας μόνιμος «πονοκέφαλος», αφού πρέπει να πληρούνται πολλές προϋποθέσεις, όπως η τιμή, η ποιότητα, η τοποθεσία και η λειτουργικότητα του εκάστοτε διαμερίσματος. Γι’ αυτό τον λόγο, η πλατφόρμα Altamira Properties προσφέρει πολύτιμη βοήθεια μέσα από τις άπειρες ευκαιρίες ακινήτων που διαθέτει. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζουν τρεις μεγάλες ευκαιρίες σε Κηφισιά, Δροσιά και Άγιο Μερκούριο.

Εκεί που όλοι θα ήθελαν να μείνουν

Photo: www.eauction.gr

Η Κηφισιά αποτελεί μία από τις μία από τις πιο διάσημες συνοικίες των βορείων προαστίων της Αθήνας, η Κηφισιά αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για ανθρώπους κάθε ηλικίας, καθώς συνδυάζει καταπράσινες και ήσυχες γωνιές με ένα πολύβουο, δραστήριο εμπορικό κέντρο.

Στην οδό Γ. Λύρα 113Β βλέπουμε ότι υπάρχει ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου, επιφάνειας 184,04 τ.μ, σε οικόπεδο εκτάσεως 1.419,03 τ.μ και με έτος κατασκευής το 1981. Αποτελείται από χωλ, διάδρομο, αποθήκη, τρία υπνοδωμάτια, βεστιάριο, γραφείο, 2 WC κι ένα μπάνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά ανήκει στο δήμο Κηφισιάς της Περιφερειακής Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, στον οποίο ανήκουν οι περιοχές Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Βρίσκεται βόρεια της πόλης της Αθήνας.

Οι βασικοί οδικοί άξονες της είναι η Εθνική οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης και οι λεωφόροι Κηφισίας, Χαριλάου Τρικούπη, Τατοΐου, Λύρα και Ελαιών, ενώ αποτελεί επίσης και υπερτοπικό εμπορικό κέντρο όλων των βορείων προαστίων καθώς και βασικό κέντρο διασκέδασης. Η ρυμοτομία είναι καλή και δεν υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα ούτε πρόβλημα παρόδιας στάθμευσης. Η τιμή πρώτη προσφοράς συγκεκριμένου ακινήτου είναι 277.000 ευρώ και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ένα διώροφο κτίριο με όλες τις ανέσεις

Photo: www.eauction.gr

Αν τώρα ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που επιθυμούν να μένουν δίπλα στη φύση, αλλά και σε κοντινή απόσταση από την πόλη, τότε η Δροσιά αποτελεί ιδανική επιλογή. Είναι μία από τις επτά δημοτικές ενότητες του Δήμου Διονύσου της περιφερειακής ενότητας Βόρειας Αττικής, βρίσκεται στους βόρειους πρόποδες του Πεντελικού όρους και συνορεύει δυτικά με την Εκάλη, βόρεια με τη Σταμάτα και ανατολικά με τη Ροδόπολη και το Διόνυσο.

Είναι μέρος του πολεοδομικού συγκροτήματος Αθηνών σε απόσταση 22,6 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας και 7,7 χιλιομέτρων από το κέντρο της Κηφισιάς και αναπτύσσεται σε υψόμετρο 370 μέτρων και καταλαμβάνει έκταση 2,2 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Η περιοχή είχε κατοικηθεί από το 1926 από πρόσφυγες του Πόντου της Μικράς Ασίας και σήμερα έχει πληθυσμό 7.186 κατοίκους, σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

Εκεί, λοιπόν, επί των οδών Πόντου 7 και Τραπεζούντος βρίσκουμε στο χαρτοφυλάκιο της doValue Greece μία εξαιρετικής κατασκευής διώροφη μονοκατοικία/μεζονέτα σε οικόπεδο εκτάσεως 1.009,75 τ.μ, με τιμή πρώτη προσφοράς τα 537.00 ευρώ. Πρόκειται για μια κατοικία με μάρμαρο και ξύλο στα δάπεδα, θέρμανση με κεντρικό κλιματισμό και τζάκι, αλλά και φυτεμένο περιβάλλοντα χώρο. Αποτελείται από ισόγειο επίπεδο 193,19 τ.μ. με είσοδο, σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα με βοηθητικό χώρο, αποθήκη, μπάνιο και WC, πρώτο όροφο 99,76 τ.μ. ο οποίος περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια και μπάνιο, καθώς και υπόγειο 20 τ.μ. που περιλαμβάνει το λεβητοστάσιο με ανεξάρτητη είσοδο από τον κήπο, η οποία δεν επικοινωνεί με την υπόλοιπη οικία.

Μέσα στο πράσινο

Photo: www.eauction.gr

Τέλος, στην επαρχιακή οδό Αγίου Μερκουρίου – Μαλακάσας στη θέση «Άγιος Μερκούριος» έχει ανεγερθεί μεζονέτα 296 τ.μ. σε οικόπεδο 1.239,70 τ.μ. Αν και είναι ημιτελές, αποτελεί μια σύγχρονή και ιδιαίτερη κατασκευή, καθώς στην ευρύτερη δασική περιοχή εντοπίζονται ελάχιστα ακίνητα μη δασικών ακινήτων με δικαίωμα δόμησης.

Αποτελείται από υπόγειο 120 τ.μ. βοηθητικής χρήσης με χώρο στάθμευσης, 3 αποθηκευτικούς χώρους, λεβητοστάσιο, WC και σκάλα πρόσβασης στο ισόγειο, ισόγειο 85 τ.μ. με τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, WC, κλειστούς χώρους στάθμευσης 26,00 τ.μ. και ημιυπαίθριο και 1ο όροφο 65,00 τ.μ με τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, βεστιάριο και τρεις ημιυπαίθριους χώρους. Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι στα 327.000 ευρώ και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

*Τα ακίνητα εκτίθενται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, ο οποίος είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider