Κάντε δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία και βρείτε δουλειά!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κάντε δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία και βρείτε δουλειά!

Δωρεάν εισιτήρια και διαμονή μαζί με την ευκαιρία για δουλειά στη «Silicon Valley του Ειρηνικού Ωκεανού» προσφέρει η Νέα Ζηλανδία σε 100 υποψηφίους που θα κληθούν για interview.

Το Ουέλινγκτον είναι ανερχόμενη δύναμη στον τεχνολογικό κλάδο και ήδη οι εταιρείες που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της χώρας παράγουν προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας τα οποία εξάγουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εκστρατεία LookSee Wellington συνχρηματοδοτείται από την Περιφερειακή Υπηρεσία Οικονομικής Ανάπτυξης του Ουέλινγκτον (WREDA) και τη Workhere New Zealand, μια ιδιωτική εταιρεία που εξειδικεύεται στην εύρεση προσωπικού.

Η απομακρυσμένη νησιωτική χώρα, όμως, δυσκολεύεται να βρει εξειδικευμένο προσωπικό και εκπονεί την πρωτότυπη αυτή εκστρατεία για να προσελκύσει ταλαντούχους νέους από όλον τον κόσμο. Οι υποψήφιοι θα επισκεφτούν τη Νέα Ζηλανδία εντελώς δωρεάν προκειμένου να συμμετέχουν σε μια σειρά συνεντεύξεων και ταυτόχρονα πάρουν μια «γεύση» από τη χώρα που μπορεί να γίνει ο επόμενος τόπος διαμονής τους.

Η δελεαστική πρόταση αφορά 100 υποψηφίους των οποίων η αίτηση έχει ήδη εγκριθεί στην πρώτη αξιολόγηση. Στο δεύτερο στάδιο, οι επιτυχόντες θα πετάξουν στη Νέα Ζηλανδία, με καλυμμένα όλα τα έξοδα, για να κάνουν συνέντευξη με τον υποψήφιο εργοδότη τους.

«Το Ουέλινγκτον είναι η πρωτεύουσα της τεχνολογίας και της καινοτομίας στον Ειρηνικό Ωκεανό με καινοτόμες τεχνολογικές εταιρείες που αναπτύσσουν πρωτοποριακές λύσεις και τις εξάγουν στον υπόλοιπο κόσμο. Ο τεχνολογικός κλάδος μας καλπάζει και χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους», αναφέρει η σχετική διαφήμιση.

«Γι’ αυτό θα φέρουμε 100 κορυφαίους επαγγελματίες για να καλύψουν 100 εξαιρετικές θέσεις εργασίες στο Ουέλινγκτον». Όπως εξηγούν οι διοργανωτές, οι «τυχεροί» υποψήφιοι θα συμμετέχουν σε έναν γύρο προγραμματισμένων συνεντεύξεων, συναντήσεων και διερευνητικών επαφών που θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες, από τις 8 έως τις 11 Μαΐου.

«Στο τέλος της εβδομάδας, θα σας προτείνουν δουλειές που δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν σε έναν τόπο και με έναν τρόπο ζωής που δεν καν ονειρευτεί», υπόσχονται στους ενδιαφερόμενους.

Μπορεί τα εισιτήρια και η διαμονή να είναι καλυμμένα από το πρόγραμμα, αλλά οι υποψήφιοι που θα ταξιδέψουν ως τη Νέα Ζηλανδία θα χρειαστεί να καλύψουν με δικά τους έξοδα τη διατροφή, τα ποτά και την ψυχαγωγία, διευκρινίζουν οι διοργανωτές. Εξηγούν, επίσης, ότι δεν θα προσληφθούν και οι 100 υποψήφιοι που θα ταξιδέψουν ως εκεί, οι συνεντεύξεις αποτελούν στάδιο της διαδικασίας αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider