Aνοίγει την 1 Ιουλίου το Hilton Αθηνών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Aνοίγει την 1 Ιουλίου το Hilton Αθηνών
Προσφορά Dream Away για όσους μείνουν στην Αθήνα και θέλουν να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο.

Από την 1η Ιουλίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό το Hilton Αθηνών, εφαρμόζοντας προηγμένα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας.

Ειδικότερα, το Hilton Αθηνών εφαρμόζει το νέο παγκόσμιο πρόγραμμα Hilton CleanStay για την καθαριότητα και την απολύμανση σε συνεργασία με την Reckitt Benckiser, κατασκευαστή του Dettol, και τη Mayo Clinic, ώστε οι επισκέπτες του να αισθάνονται την καθαριότητα σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου – στα δωμάτια, στα μπαρ, στα εστιατόρια, στο γυμναστήριο, στην πισίνα, στο spa και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Σύμφωνα με το Hilton CleanStay, στο ξενοδοχείο θα χρησιμοποιούνται ειδικά προϊόντα καθαρισμού και θα εφαρμόζονται αναβαθμισμένα πρωτόκολλα απολύμανσης, ενώ το προσωπικό θα είναι άρτια εκπαιδευμένο για να εξυπηρετεί τους πελάτες και να τους καθοδηγεί όπου χρειάζεται, ώστε να χαίρονται την εμπειρία της φιλοξενίας Hilton σ’ ένα απόλυτα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.

Με το άνοιγμά του το ξενοδοχείο που διαθέτει τη μεγαλύτερη εξωτερική στην Αθήνα, λανσάρει και την προσφορά Dream Away για όσους μείνουν στην Αθήνα και θέλουν να απολαύσουν ένα Σαββατοκύριακο ή και περισσότερες μέρες χαλάρωσης στο ξενοδοχείο. Γι αυτό προσφέρει έκπτωση στην τιμή διαμονής έως και 20%, χωρίς προκαταβολή και με επέκταση της ώρας άφιξης ή αναχώρησης χωρίς επιπλέον χρέωση, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να οργανώσουν μια αναζωογονητική εμπειρία για τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider