Φιναλίστ για Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Xρονιάς 2020 το νέο Peugeot 208

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Φιναλίστ για Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Xρονιάς 2020 το νέο Peugeot 208
Το νέο Peugeot 208 βάζει πλώρη για τα πρώτα του βραβεία, χάρη στην αισθητική και την τεχνολογική του πρωτοπορία.

Η κριτική επιτροπή του COTY επέλεξε το νέο Peugeot 208 να βρίσκεται στους 7 φιναλίστ για τον βαρύτιμο τίτλο του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς 2020. Το νέο Peugeot 208 εντυπωσιάζει με το δυναμικό σχεδιασμό και την τεχνολογία του, καθώς διατίθεται τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης, όσο και ως αμιγώς ηλεκτρικό. Ο νικητής του βραβείου COTY θα ανακοινωθεί στις 2 Μαρτίου 2020 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στην Ελβετία.

Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Προσφέρει, ήδη από το λανσάρισμά του, τρεις διαφορετικές επιλογές κινητήρων: ηλεκτρικό, βενζίνης ή ντίζελ. Ο σχεδιασμός του είναι κομψός και δυναμικός, ενώ οι τεχνολογίες του πρωτοποριακές: το i-Cockpit® 3D, δηλαδή ο τρισδιάστατος ψηφιακός πίνακας οργάνων, είναι πραγματικά μοναδικός στην κατηγορία και προάγει την εργονομία. Ταυτόχρονα, τα συστήματα υποστήριξης της οδήγησης είναι κορυφαία και εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια σε οδηγό και επιβαίνοντες.

Η κριτική επιτροπή του COTY ανακοίνωσε τους 7 φιναλίστ, με αλφαβητική σειρά, μετά από μια πρώτη ψηφοφορία και αυτοί είναι:

BMW Σειρά 1

Ford Puma

Peugeot 208

Porsche Taycan

Renault Clio

Tesla Μοντέλο 3

Toyota Corolla

Η Peugeot είναι ένας από τους πολυνίκες του θερμού ιστορικά, καθώς έχει αποσπάσει συνολικά πέντε βραβεία και έχει συμπεριληφθεί στους τελικούς για δεύτερη φορά σε δύο χρόνια. Η κριτική επιτροπή του θεσμού αποτελείται από 60 δημοσιογράφους από 23 ευρωπαϊκές χώρες. Ο θεσμός χρονολογείται από το 1964 και το βραβείο COTY είναι από τα πλέον αναγνωρισμένα παγκοσμίως. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Peugeot περιλαμβάνεται και στα 10 μοντέλα της shortlist για το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2019.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider