Επενδυτικές ευκαιρίες στην Κρήτη: Τα δύο κτίρια που ψάχνουν νέο αγοραστή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επενδυτικές ευκαιρίες στην Κρήτη: Τα δύο κτίρια που ψάχνουν νέο αγοραστή
Οι ευκαιρίες που ξεχωρίζουν από το χαρτοφυλάκιο της Do value.

Μετά από χρόνια η αγορά ακινήτων παρουσιάζει πλέον σημάδια ανάκαμψης. Όλο και περισσότερα άτομα επεξεργάζονται την ιδέα να αγοράσουν το δικό τους σπίτι, ενώ για πολλούς τα ακίνητα φαντάζουν ως η ιδανικότερη επένδυση και αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία.

Αν υπάρχει μια εταιρεία στην ελληνική αγορά που ξεχωρίζει για το χαρτοφυλάκιό της, αυτή είναι η doValue. Άλλωστε η doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

Δύο από τις καλύτερες επενδυτικές ευκαιρίες λοιπόν που πετύχαμε στην πλατφόρμα altamiraproperties.gr βρίσκονται στην Κρήτη. Στην υπέροχη περιοχή της Νεάπολης Λασιθίου συναντήσαμε ένα οικόπεδο επιφανείας 475,12 τ.μ με διώροφη πετρόκτιστη κατοικία επιφανείας 322,98, τ.μ στη συμβολή των δημοτικών οδών Μελετίου Χλαπουτάκη και Τίτου Ζωγραφίδου στη Νεάπολη Κρήτης. Αποτελείται από διατηρητέο ισόγειο επιφανείας 209,98τ.μ, Α΄ όροφο επιφανείας 113,00τ.μ. που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα, καθώς και ισόγεια κτίσματα βοηθητικής χρήσης επιφανείας 32,97τ.μ.

Photo: www.eauction.gr
Photo: www.eauction.gr

Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Νεάπολης Λασιθίου, στο Ο.Τ. 55, στη θέση «ΒΡΥΣΑΛΑΚΙ», πολύ κοντά στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου. Σε κοντινή απόσταση από το ακίνητο βρίσκεται το νοσοκομείο της περιοχής, καθώς και κέντρα εστίασης και τοπικές υπηρεσίες. Η πρόσβαση στο ακίνητο είναι εύκολη, ενώ στα πλεονεκτήματά είναι η εύκολη πρόσβαση. Όσο για την τιμή πρώτης προσφοράς; Aυτή είναι στα 200.000 ευρώ, ένα ποσό που φαντάζει ιδανικό αν αναλογιστούμε το τι μπορεί να προσφέρει στον επόμενο αγοραστή του το συγκεκριμένο ακίνητο.

Το δεύτερο επενδυτικό ακίνητο που ξεχωρίσαμε στο χαρτοφυλάκειο της doValue αφορά ένα διώροφο κτίριο στο κέντρο των Χανίων. Αποτελείται από υπόγειο (επιφανείας 141,50 τ.μ. περιλαμβάνει αποθήκες και χώρο στάθμευσης), ισόγειο (δύο διαμερίσματα συνολικής επιφανείας 217,18 τ.μ.), 1ο όροφο (δύο διαμερίσματα συνολικής επιφανείας 226,65 τ.μ.) και περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους και τέσσερα διαμερίσματα. Το οικόπεδο, είναι επιφάνειας 347,90 τ.μ. και το κτίσμα έχει συνολική επιφάνεια 585,33 τ.μ. και βρίσκεται στην περιοχή των Χανίων Κρήτης στη συμβολή των οδών Δημητρακάκη 28Α και Πλάτωνος.

Photo: www.eauction.gr
Photo: www.eauction.gr

Εξωτερικά από την πλευρά της οδού Δημητρακάκη φαίνεται υπενδεδυμένο με πέτρα. Τα εξωτερικά κουφώματα είναι ξύλινα παλαιού τύπου ενώ του υπογείου έχουν αντικατασταθεί από μεταγενέστερα αλουμινίου. Γενικά η οικοδομή είναι σε καλή κατάσταση. Εσωτερικά θεωρείται ότι είναι επίσης πολύ καλής κατασκευής και επαρκώς συντηρημένη. Θεωρείται από την αρχιτεκτονική της ότι είναι κατασκευασμένη στο ισόγειο το 1965 και στον όροφο κατά τα μέσα της δεκαετίας του 1980 (1985).

Το ακίνητο βρίσκεται στη συνοικία άνω Κουμ Καπί σε μικρή απόσταση από την πλατεία Ελευθερίας (Δικαστηρίων), η οποία αποτελεί το διοικητικό κέντρο της πόλης των Χανίων. Στην περιοχή του ακινήτου υπάρχουν νέες πολυκατοικίες αλλά και παλιά κτίσματα, ενώ η συνοικία είναι πολύ κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, το Στάδιο αλλά και το ενετικό λιμάνι. Η τιμή της πρώτης προσφοράς για το συγκεκριμένο ακίνητο είναι στα 270.000 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα ακίνητα στην ιστοσελίδα της altamiraproperties.gr. Αξίζει να σημειωθεί τέλος πως η πλατφόρμα φιλοξενεί έναν μεγάλο αριθμό ακινήτων επενδυτικού ενδιαφέροντος ή προσωπικής χρήσης σε όλη την Ελλάδα που συνεχώς ανανεώνεται. Σας δίνει παράλληλα τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες αλλά και ειδικές προσφορές σε μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες ή επενδυτικά ακίνητα.

*Τα ακίνητα εκτίθονται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, ο οποίος είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider