Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου - Φωτιές σε Παλλήνη, Αρκαδία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κατασβέστηκε η φωτιά σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου - Φωτιές σε Παλλήνη, Αρκαδία
Πυροσβεστική
Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκεται σε εξέλιξη, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου. Στις φλόγες έχει τυλιχτεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Τελευταία ενημέρωση 20.28

Μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι του Ηρακλείου, καθώς είχε τυλιχτεί στις φλόγες ξενοδοχειακή μονάδα.

Ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για κάποιον εργαζόμενο ή ένοικο του ξενοδοχείου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κατασβήσουν την πυρκαγιά.

Άμεσα στο σημείο στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής με εννέα οχήματα και 26 άνδρες, ενώ συμμετείχε δύναμη και της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του ξενοδοχείου και πιο συγκεκριμένα τη φούσκα που απορροφά τους καπνούς της ψησταριάς. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στον χώρο της κουζίνας και στην καμιναδα του ξενοδοχείου.

Φωτιά σε οικόπεδα στην Παλλήνη

Πυρκαγιά σε οικοπεδικούς χώρους στην Παλλήνη Αττικής εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 17.30 το απόγευμα.

Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, καίει ξερά χόρτα, ενώ στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια, τα οποία μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να διατρέχουν κίνδυνο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε εξέλιξη φωτιά στα Κακουραίικα Αρκαδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κακουραίικα, στην Γορτυνία της Αρκαδίας. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και εννέα οχήματα. Δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν ρίψεις νερού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πυροσβεστική: Υπό έλεγχο η φωτιά σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη

Πολύ υψηλή η επικινδυνότητα για πυρκαγιές - Σε επιφυλακή η πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία

gazzetta
gazzetta reader insider insider