Αγορά διαμερίσματος: Μεγάλες ευκαιρίες σε Βριλήσσια και Μελίσσια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγορά διαμερίσματος: Μεγάλες ευκαιρίες σε Βριλήσσια και Μελίσσια
Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα που να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες σε οικονομική τιμή, τότε πρέπει να δείτε τις παρακάτω ευκαιρίες.

Αν ψάχνετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα που να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες σε οικονομική τιμή, τότε πρέπει να δείτε τις παρακάτω ευκαιρίες.

Η αναζήτηση κατοικίας είναι ένας μόνιμος «πονοκέφαλος», αφού πρέπει να πληρούνται για τον καθένα κάποιες προϋποθέσεις, όπως η τιμή, η ποιότητα, η τοποθεσία και η λειτουργικότητα του εκάστοτε διαμερίσματος. Γι' αυτό και συνήθως παίρνει περισσότερο χρόνο από τον επιθυμητό, μέχρι να βρεθεί το ιδανικό σπίτι.

Ωστόσο, η πλατφόρμα Altamira Properties ήρθε να... ελαφρύνει την κατάσταση, μέσα από τις άπειρες ευκαιρίες ακινήτων που διαθέτει. Ανάμεσα σε αυτά, ξεχωρίζουν μεγάλες ευκαιρίες σε Βριλήσσια και Μελίσσια.

Κοντά στο πράσινο

Σχετικά με το διαμέρισμα που βρίσκεται στα Βριλήσσια*, είναι 5ου ορόφου κι επιφανείας 131 τ.μ., επί της οδού Φλωρίνης 16. Το οικόπεδο, στο οποίο βρίσκεται η πολυκατοικία, είναι επιφάνειας 952,49 τ.μ. και κατασκευής 1991.

Το διαμέρισμα αποτελείται από: καθιστικό, κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, διάδρομο, μπάνιο, W.C., ημι-υπαίθριο χώρο και μπαλκόνια, ιδανικό για κάθε οικογένεια που θέλει χώρο και άνεση.

Photo: www.eauction.gr

Όσον αφορά την περιοχή, έχει χαρακτήρα προαστίου με ικανοποιητικά επίπεδα πρασίνου, και άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες. Οι υποδομές της είναι πλήρεις, ενώ υπάρχει εύκολη πρόσβαση στην αγορά και τις υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής (τράπεζες, καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες κ.λπ.). Γενικότερα, η περιοχή κρίνεται ως πλήρως ανεπτυγμένη.

Η πρόσβαση στο διαμέρισμα είναι εύκολη, καθώς εξυπηρετούνται από τους κεντρικούς οδικούς άξονες της περιοχής, δηλαδή την Λεωφόρο Πεντέλης, την Αττική Οδό και την Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας. Οι λεωφορειακές γραμμές είναι επαρκείς, ενώ η περιοχή εξυπηρετείται από το μετρό με κοντινότερο σταθμό την «Δουκίσσης Πλακεντίας» σε απόσταση περίπου 1,3 χλμ. από το διαμέρισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Ένα σπίτι με όλα τα κομφόρ

Το άλλο διαμέρισμα, που βρίσκεται στα Μελίσσια*, είναι ιδανικό, όχι μόνο για μια οικογένεια, αλλά και για ένα ζευγάρι που θέλει να αρχίσει τη ζωή του μαζί. Πρόκειται για διαμέρισμα προσόψεως 2ου ορόφου, επιφανείας 112,10 τ.μ., διαμπερές σε τριώροφη πολυκατοικία, επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου 3 και Ομήρου.

H πολυκατοικία είναι χτισμένη σε οικόπεδο 774,00 τ.μ. με έτος κατασκευής το 1980. Η πολυκατοικία είναι καλής κατασκευής και συντήρησης. Αποτελείται από χωλ, καθιστικό, 3 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο, W.C., αποθήκη, διάδρομο, 3 βεράντες, κουφώματα αλουμινίου και τέντες.

Photo: www.eauction.gr

Όσο για την περιοχή, είναι οικιστική, στη θέση «Πηγή», στο Δήμο Μελισσίων, κοντά στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», αλλά και σε καταστήματα και πάρκα. Η ευρύτερη περιοχή καλύπτεται από αστική συγκοινωνία - λεωφορεία.

Η οικοδομή, επί της οποίας βρίσκεται το ακίνητο, απέχει 30μ. από τη Λ. Πηγής, από όπου διέρχεται λεωφορειακή γραμμή, 900μ. από το κέντρο των Μελισσίων, όπου υπάρχει εμπορική δραστηριότητα και υπηρεσίες και 2,8 χλμ. περίπου από την Λ. Κηφισίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά στο κέντρο των Μελισσίων, έχει ησυχία, εύκολο σχετικά πάρκινγκ, έχει καλή ρυμοτομία και πρασιές.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους. Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

*Τα ακίνητα εκτίθενται σε δημόσιο αναγκαστικό πλειστηριασμό, ο οποίος είναι αναρτημένος στο eauction.gr (πλατφόρμα διενέργειας πλειστηριασμών).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider