Porsche: Πετάει το «γάντι» στην Tesla με τη νέα Taycan!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Porsche: Πετάει το «γάντι» στην Tesla με τη νέα Taycan!
Το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Porsche έρχεται μέσα στο 2019 και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι «κλέβει» κοινό από την Tesla.

H νέα Porsche Taycan αναμένεται μέσα στο 2019, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο εξελίσσεται εδώ και μήνες. Ωστόσο, οι προπαραγγελίες της έχουν ξεκινήσει ήδη, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για υποψήφιους αγοραστές οι οποίοι δεν έχουν στην κατοχή τους άλλη Porsche σε ποσοστό περίπου 50%. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο όμως είναι ότι οι περισσότεροι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την Taycan, είναι πρώην ή νυν κάτοχοι ενός Tesla!

«Συνήθως οι πελάτες μας έρχονται από μάρκες όπως η Audi, η BMW και η Mercedes. Με την Taycan όμως, οι περισσότεροι προέρχονται από μοντέλα της Tesla! Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο», τόνισε ο CEO της Porsche στις ΗΠΑ.

Σε ότι αφορά στη «συγγένεια» του Audi e-tron με τη νέα Taycan, συμπλήρωσε: «Όπως και με τη Macan, που μοιραζόμαστε το ίδιο πάτωμα με το Audi Q5, αλλά είναι δύο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα, έτσι θα είναι και με τα ηλεκτρικά σεντάν μας. Η Audi θα ακολουθήσει το δικό της δρόμο και εμείς με την Taycan θα προσφέρουμε μια πιο σπορ εμπειρία στους πελάτες μας προκειμένου να μιλάμε για μια γνήσια Porsche».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider