Atwell Suites: Νέο εμπορικό σήμα από την Intercontinental

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Atwell Suites: Νέο εμπορικό σήμα από την Intercontinental
Ο Όμιλος θα ξεκινήσει την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου Atwell Suites το 2020.

Ένα νέο εμπορικό σήμα στην ομπρέλα του ετοιμάζεται να προσθέσει ο όμιλος InterContinental Hotels Group κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την επέκταση του χαρτοφυλακίου του. Εδικότερα όπως ανακοίνωσε ο όμιλος την Τετάρτη το εμπορικό σήμα Atwell Suites θα ενωθεί με τα υπόλοιπα του ομίλου της IHG - συμπεριλαμβανομένων των Staybridge Suites και Candlewood Suites.

Ο Όμιλος φιλοξενίας θα ξεκινήσει την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου Atwell Suites το 2020, το οποίο προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί ένα χρόνο αργότερα. Στόχος της νέας αυτής επωνυμίας είναι οι επισκέπτες που διαμένουν έως και έξι νύχτες στο ξενοδοχείο γι αυτό και θα δοθεί έμφαση στον σχεδιασμό των δωματίων ενώ θα κατά την διαμονή θα προσφέρεται πρωινό και δείπνο καθώς και ένα είδος κουζίνας εντός του δωματίου για ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση.

Το εμπορικό σήμα, το οποίο είναι το 17ο του Ομίλου, απευθύνεται σε επαγγελματίες ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν μια «αξέχαστη εμπειρία», γι αυτό και τα ξενοδοχεία θα περιλαμβάνουν και χώρους που ευνοούν την κοινωνική αλληλεπίδραση μεταξύ των επισκεπτών.
«Το νέο μας εμπορικό σήμα αναμένουμε να επεκτείνει περαιτέρω την θέση μας στην mainstream διαμονή», δήλωσε ο Keith Barr, CEO της IHG.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν φιλοδοξία του ομίλου είναι το χαρτοφυλάκιό της να καλύπτει όλο το φάσμα της διαμονής από την πολυτελή μέχρι την mainstream, κάτι στο οποίο μέχρι σήμερα ο όμιλος υστερεί».

Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα μέσα στο έτος η IHG απέκτησε την Six Senses, τη δεύτερη επωνυμία ευεξίας της ενώ πέρυσι είχε αγοράσει το μερίδιο της Regent Hotels, αυξάνοντας έτσι το αποτύπωμά της στον χώρο της πολυτέλειας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider