Οpen Air Festival με το Skoda Karoq

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οpen Air Festival με το Skoda Karoq

Ελάχιστα είναι τα κάμπριο SUV που έχουν μπει ποτέ σε παραγωγή, ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε διόλου τη Skoda, η οποία δημιούργησε ένα ευφάνταστο πρωτότυπο μοντέλο με τα γονίδια και των δύο κατηγοριών. Και μπορεί να μην κυκλοφορήσει ποτέ στην αγορά, όμως μας αποκαλύπτει μια άλλη οπτική του νέου Karoq και ίσως και των μελλοντικών SUV της μάρκας.

To Sunroq, όπως το ονόμασε η Skoda, έχει διατηρήσει την τετράθυρη διαμόρφωση αμαξώματος του SUV της και στο εσωτερικό του μπορεί να βολέψει πέντε άτομα, παντρεύοντας την πρακτικότητα και τον περιπετειώδη χαρακτήρα ενός SUV με τη μοναδική αίσθηση της ανοιχτής οδήγησης.

Το αυτοκίνητο σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε από μια ομάδα 23 μαθητών λυκείου, σε συνεργασία φυσικά με τους μηχανικούς της Skoda στην Τσεχία στο πλαίσιο μίας ανάλογης πρωτοβουλίας, την οποία επαναλαμβάνει η θυγατρική της VW για πέμπτη συνεχή χρονιά. Έρχεται μάλιστα να προστεθεί σε μια λίστα με αρκετά εντυπωσιακά πρωτότυπα των περασμένων ετών, όπως το Citijet ή το Atero, ενώ χρησιμοποιεί τον κινητήρα 1.5 TSI Evo των 150 ίππων. Απολύτως ικανοποιητικές κρίνονται και οι επιδόσεις του Sunroq, καθώς ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 8,4 δευτερόλεπτα και πιάνει τα 204 χλμ./ώρα τελική ταχύτητα.

Οpen Air Festival με το Skoda Karoq
Οpen Air Festival με το Skoda Karoq
Οpen Air Festival με το Skoda Karoq

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider